sudadera-marino-01094

Het begon met een uniformtrui!

Je hebt geen idee wat een impact de mini training op mij heeft gehad… zei mijn klant bij onze eerste afspraak van haar persoonlijk traject.

Maar eerst even enkele weken terug.

Emma heeft zich samen met andere vrouwen  ingeschreven voor de mini training “je imago als klantenmagneet”  Allen zijn ze heel enthousiast en benieuwd. Iedereen had toch nagedacht over welke kleding ze zouden dragen. Bij Emma was het van, ok, gewoon casual het is tenslotte zaterdagochtend. De eerste oefening kwam eraan , nl. op een eerlijke manier de eerste indruk die ze hadden van een bepaald iemand opschrijven. Oei, dit was al een beetje uit de comfortzone komen… Emma kreeg te horen dat ze er schoolachtig en niet al te volwassen uitzag.  Dit kwam even binnen, ze moest echter toegeven dat de trui die ze droeg reeds meer dan 20 jaar oud was en nog van haar middelbare schooltijd was. Ze reageerde meteen:  zo ben ik eigenlijk niet. Helaas de eerste indruk was er, en die kon ze niet zomaar veranderen.

Voor haar was die ochtend een bewustwording van dat het zo niet verder kon. Onmiddellijk heeft ze beslist om de uitdaging aan te gaan, ja zelfs met een beetje angst en weerstand. Tijdens haar eerste sessie met mij vertelde ze haar verhaal, waarbij ook veel emoties naar boven zijn gekomen. Dit verklaarde waarom de dingen zijn zoals ze nu zijn, en waar ze zich niet goed bij voelt. Dit is echt op het juist moment op mijn pad gekomen vertelde ze. Ze wil een nieuwe uitdagende job en is dus op zoek naar een nieuwe managersfunctie. Ze kwam met haar sollicitatie outfit aan en weet nu dat  deze niet bij haar past. Haar passie, creativiteit en vrouwelijkheid waren niet zichtbaar.  Ze weet dat ze echt werk moet maken van haar garderobe, haar uitstraling, waardoor haar persoonlijk gevoel veranderd, en zij zichzelf liever gaat zien.

Ze vertelde me ook dat, wanneer ze thuis kwam van de mini training, ze onmiddellijk al een aantal oude kledingstukken heeft weggedaan, waaronder nog een  trui van haar schooltijd. Ze had een afspraak gemaakt bij de kapper en… omdat we ook nog een garderobeplanning gaan doen bij haar thuis heeft ze zelfs haar slaapkamer geschilderd. Ze zei, ik ben echt wakker geschud en in actie geschoten. Ik werd er mij zo van bewust dat ik niet langer verder kon op deze manier. De garderobecheck en planning gaat ervoor  zorgen dat zij het oude kan loslaten en kan zijn wie ze nu is,  zonder schuldgevoel en  zonder zichzelf regels op te leggen.  Gewoon haarzelf zijn en zichzelf graag zien zoals ze is.

Ze heeft zichzelf een heel groot cadeau gedaan met een heel groot rimpeleffect (niet letterlijk uiteraard),  het begin van een nieuwe persoonlijke reis! Ze zei, het ergste is dat je het jezelf eigenlijk niet echt gunt. Dat is zo spijtig. We zijn vaak veel te hard voor onszelf. We weten het wel, maar  we vegen het van tafel of schuiven het voor ons uit. Het verhaal van de uniformtrui is afgesloten, maar haar eigen verhaal is nog  niet af, we gaan samen nog verder aan de slag.

Misschien heeft het verhaal van Emma jouw geïnspireerd. Er zit veel meer achter een imagotraject dan alleen maar uiterlijkheden.  Heel veel emotie, loslaten, leren, groeien en ontdekken. Hierdoor wordt het innerlijke ook aangepakt, waardoor jij je kan bevrijden van wat jou ook maar tegenhoudt om die mooie persoon te worden die je echt bent.  Dat  is wat mijn leven ook zo verrijkt heeft in al die jaren. De kracht die je hierdoor krijgt is zo mooi. Gun jij jezelf dit ook? Ook ik ervaar soms weerstanden bij bepaalde zaken. Ik heb geleerd dat door  je angsten heengaan en uit je comfortzone komen ervoor zorgt dat er mooie dingen op je pad komen, zowel zakelijk als privé!

Ik wil dat jij gelukkig bent, je goed in je vel voelt, en  laat  zijn wie je echt bent! Graag wil ik je met  mijn expertise en ervaringen je een stuk op weg helpen. Geef jezelf een klein cadeau en schrijf je in voor de mini training “je imago als klantenmagneet”.

Tenslotte mijn wens voor jou,  geniet van  de eindejaarsfeesten en maak er een fantastisch 2017 van,  zowel zakelijk als privé!

That you may sparkle!!

Op jouw succesvol imago,

May

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>