_DSC0556

Het verhaal van

Titel : Het verhaal van ….

 

Enkele maanden geleden had Sarah-Jane ingeschreven met een haar zakenpartner voor de mini training “je imago als klantenmagneet”. Deze had zoveel impact op haar dat ze besloot om een samenwerking met mij aan te gaan:

Lees hier haar verhaal.

Ik ben 2 maand geleden door een Personal ACS’ents traject gegaan met May Schellekens en het was een heel goede beslissing! Ik heb veel geleerd  over mezelf en bewust nagedacht over mijn professioneel imago. Uiteraard heb ik veel gehaald uit de kleur en stijladvies (wat maakt het ook nu een stuk makkelijker om kleren te kiezen en te kopen) maar voor mij is de toegevoegde waarde dat ik me gewoon veel beter voel. Ik ben nu nog meer mezelf dan ooit en het is een echte energie-boost geweest. Bovendien kreeg ik de laatste tijd veel complimenten over mijn nieuwe look en kapsel wat natuurlijk altijd leuk is. Het is echt een aanrader!

 

Drie weken later  zag ik haar zakenpartner. Toen ik informeerde naar Sarah-Jane zei ze “Ongelofelijk wat dit met haar gedaan heeft. Ze ziet er zo goed en professioneel uit. Onlangs hadden we  een belangrijke meeting met een potentiële klant. Sarah-Jane stond er echt, ze straalde zelfvertrouwen uit, zoals nooit ervoor”.

Ben jij ambitieus en wil jij dit ook?

Ben jij bereidt om aan je uiterlijke presentatie te werken?

Schrijf dan in voor  “je imago als klantenmagneet”

 

Ben je al die frustraties beu?

Ben je het beu om onzeker te zijn bij je zakelijke afspreken, presentaties en netwerkevent?

Ben je het beu om niet zichtbaar te zijn?

Wil jij meer klanten aantrekken?

Wil je eindelijk actie ondernemen?

Kom dan  zaterdag 8 mei naar mijn mini-training “zelfzeker zakendoen”.

Ik geef je de 7 Ultieme stappen waarmee jij  de regie in handen neemt over  jou persoonlijk imago, en meer klanten aantrekt!

Waarom zou je deelnemen?

Omdat jij eindelijk komaf maakt met al je frustraties rond je uitstaling.

Je altijd en overal een goede  indruk nalaat.

Je altijd elegant en pittig voor de dag komt zoals het bij jouw past.

Klanten voelen en zien dat jij de juiste persoon bent voor hun probleem of verlangen.

Je altijd goed in je vel zit, waar je ook naartoe gaat.

Je charisma uitstraalt.

Mensen spontaan contact zoeken met jou.

Je meer verdient door je beter te presenteren.

Omdat jij zoveel meer zelfvertrouwen krijgt.

Ik weet niet of  je nog meer redenen nodig hebt?

 

Zi er een of meerdere reden tussen? Schrijf dan nu hier in. En wordt een zelfzekere Bislady!

Op jouw succes

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>