Uw uitstraling verbeteren? Dat is de missie van Personal ACS’ents!

Personal ACS’ents helpt vrouwelijke ondernemers en professionals om hun kwaliteiten en waarden te laten zien, zodat ze een sterke persoonlijke en professionele uitstraling krijgen die bijdraagt tot hun levenskwaliteit en/of het succes van hun functie en hun bedrijf. Dat doen we door hen te coachen naar een meer zelfverzekerde houding binnen elke context, zonder hun authenticiteit en vrouwelijkheid te verliezen. Zo voelen ze zich aantrekkelijker en staan ze sterker in het leven.

De visie van Personal ACS’ents:

Bij Personal ACS’ents zijn we ervan overtuigd dat vrouwen zichzelf moeten durven laten zien, zonder complexen en angsten en met het besef dat ze het waard zijn om gezien te worden. Zodra zij dat inzicht hebben, krijgt hun zelfvertrouwen een boost en gaan ze een gunstig effect voelen op hun professionele én hun persoonlijke leven. Hun naasten, collega’s, klanten en zakenrelaties gaan positiever met hen om en waarderen hun meer ontspannen houding.

Aan ondernemende vrouwen – managers, leidinggevenden, onderneemsters, management consultants, CEO’s … – wil imagoconsulent May Schellekens leren dat zij een essentiële factor zijn binnen hun bedrijf. Met een aantrekkelijk imago kunnen ze hun gunfactor verhogen. Door met positieve coaching hun persoonlijke imago te transformeren, krijgen ze een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk, tussen zakelijkheid en vrouwelijkheid. Hun nieuwe evenwicht maakt hen gelukkiger, omdat het steunt op hun ware persoonlijkheid, hun waarden en hun kwaliteiten.

Mag ik u helpen om het beste in uzelf naar boven te halen en uw uitstraling te verbeteren? Neem dan zeker contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.