_DSC2033

Op naar… meer professioneel succes

 

Een ongedwongen sfeer,  garderobescans, herkenbare situaties, stijladvies, kleurentips en héél veel aha-erlebenis. Dat waren de ingrediënten van de smaakvolle cocktail die ik tijdens de eerste Get dressed for success-dag serveerde. Het was fantastisch om te zien hoe een groep enthousiaste en openhartige vrouwelijke ondernemers met volle teugen genoten van een heerljke mix van advies, praktische oefeningen en elkaars ervaringen. Het resultaat? Op het einde van de dag gingen ze dronken van imagotips, en met een sterke en charismatische uitstraling naar huis.

 

Nooit meer onzeker

De Get dressed for success-dag heeft bevestigd wat ik al heel lang weet: hoe goed vrouwelijke ondernemers professioneel ook bezig zijn, ze hebben vaak te kampen met een sluimerend gevoel van onzekerheid over hun uitstraling. Ik hoor regelmatig het verhaal van vrouwen die ‘s morgens drie of meer keer van outfit wisselen voor ze de deur uigaan of die zich zelfs bij een  lunch met vriendinnen soms over- of underdressed voelen. Een duidelijk teken dat ze nog niet weten welke stijl bij hun persoonlijkheid en lichaamsvorm past.

 

Boost uw professionele imago

Een gemiste kans! Want uw stijl beïnvloedt uw imago én de indruk die u maakt op iedereen die u ontmoet.  Dus ook op potentiële klanten. Creëert u met een persoonlijke stijl, en de juiste kleuren en accessoires een signature look die past bij uw pofessioneel imago dat u nastreeft? Dan voelt u zich nooit meer onzeker en krijgt uw zelfvertrouwen een boost. Het resultaat? U verhoogt uw charisma… en u straalt!

 

U bent wat u draagt

Als vrouwelijke ondernemer moet u zich van één ding heel erg bewust zijn:  u bent een essentieel onderdeel van uw zaak en de boodschap die u onbewust uitstuurt, heeft invloed op uw professionele succes. U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Uw voornaamste partner? Uw kleerkast. Want de kleren en de kleuren die u draagt, communiceren wie u bent. Tijdens het evenement deed ik daarom garderobescans. Dat leidde tot leuke en soms zelfs hilarische taferelen, maar vooral tot nieuwe inzichten. De deelneemsters beseften nog veel te weinig wat kleur en stijl voor hun uitstraling betekenden.

 

Enthousiaste deelnemers

Op basis van de reacties die ik heb ontvangen, ben ik ervan overtuigd dat er na het evenement in heel wat kleerkasten plots minder, maar betere kleren hangen. Deze reacties wil ik u zeker niet onthouden:

 

Hartelijk bedankt voor deze superdag! Dit evenement heeft mij doen inzien hoe belangrijk de juiste kleuren en kledingstijl zijn in het beroepsleven. Op een vlotte en ontspannende manier je garderobe overlopen, is een aanrader. Het geeft je een extra boost om succes te behalen.

(Raymonda Bossiers)

“May neemt je als het ware mee op reis door je kleerkast. Helder, duidelijk en professioneel word je begeleid doorheen kleuren, vormen en accessoires die passen bij jouw missie en passie. Ik was vooral gefascineerd door de positieve invloed die mijn garderobe heeft op mijn stijl en uitstraling.”

(Carla Van Dyck, Enjoy Vitality)

“Ik heb een duidelijk inzicht gekregen in wat ik kan doen (en hoe) om mijn imago en charisma bij te sturen.

(Nicky Vergouwen)

“Een fijne dag die mij duidelijk heeft gemaakt hoe belangrijk imago en uitstraling zijn voor vrouwelijke ondernemers.”

(Tamara Van Beethoven, Perle d’eau)

“Ik heb heel veel nuttige tips gekregen om professioneler over te komen.”

(Sofie Frederickx, Freja Homestyling)

Kortom: dit event is zeker voor herhaling vatbaar! Ik hou u op de hoogte via de nieuwsbrieven van Personal ACS’ents. Wilt u nu al investeren in uw imago? Dan hoeft u zeker niet te wachten! Schrijf u in voor de opleiding ‘Uw imago, uw visitekaartje’ van drie avonden in juni.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>