Personal ACS’ents opleidingen

De opleidingen van Personal ACS’ents zijn ideaal voor iedereen die professioneel in aanraking komt met kleur en stijl. Wilt u uw specialisatie als schoonheidsspecialist, kapper, opticien, uitbater van een kledingzaak, consulente … uitbreiden? Of bent u op zoek naar een hele nieuwe professionele uitdaging? Volg dan een opleiding bij May Schellekens, specialist in imago- en stijlcoaching met meer dan twintig jaar ervaring. Individueel of met uw team. Altijd maatwerk!

Onze opleidingen vinden plaats in ons kleine en sfeervolle opleidingscentrum in de Korenbloemstraat 22 in 2340 Beerse. Personal ACS’ents is een erkend opleidingsinstituut. U kunt voor een gedeelte van uw investering subsidies vragen via de kmo-portefeuille.

Opleiding Kleurenconsulent

Na de opleiding kleurconsulent(e) kunt u uw klanten professioneel advies geven en een goede basis leggen voor hun persoonlijke kleuren voor kleding, make-up, accessoires en haar.

Opleiding Stijlconsulent

U kunt de opleiding tot stijlconsulent(e) volgen na de opleiding tot kleurconsulent. Na deze intensieve opleiding kunt u uw klanten professioneel advies geven over de meest geschikte kledinglijn, kledingsnit en de beste stofsoorten en prints.

Opleiding Personal Shopper

Als kleur- en stijlconsulent is een personal shopping ervaring de perfecte aanvulling voor uw consultaties. Tijdens deze opleiding van twee dagen leert u om snel voeling te krijgen met uw klanten om zo uw kleur- en stijlkennis meteen toe te passen tijdens een personal shopping.

De opleidingen van Personal ACS’ents worden volledig afgestemd op de verwachtingen en noden van de cursist(en). U kunt onze opleidingen individueel volgen of met uw team. Neem vrijblijvend contact op voor extra informatie.

Getuigenissen

Ik ben Chantal en eigenaar van het kapsalon “salon charon” in Nederland, vlak bij Hulst.

Ik heb enorm genoten van de cursus kleurconsulente. Ook al was het een verre rit iedere keer vanuit Nederland, het was zeker de moeite waard. Het was gezellig maar zeker erg leerzaam omdat het 1 op 1 was. Ik De kunst van de rust die jij uitstraalt breng je zeker over op je leerlingen. .Ik heb zelf in mijn salon reeds enkele analyse ’s gedaan, en het is een ervaring ,een reis waar je samen met je klant in meegaat .Ik ben je zeer dankbaar. Het is zijn geld WAARD.

Chantaleigenaar van kapsalon “salon charon”www.saloncharon.nl

Ik ben Evy. Ik heb sinds 8 jaar mijn eigen schoonheidssalon waar ik alle basisbehandelingen uitvoer. Maquillage is hier één van. Ik voelde dat ik achtergrond miste voor de juiste kleuren te kiezen daarom heb ik mij aanvankelijk ingeschreven VOOR deze cursus kleuranalyse. Hoe verder de cursus vorderde hoe meer zin ik kreeg om er meer mee te doen. Het is héél fijn om te zien hoe mensen positief veranderen door de juiste kleuren te dragen. Ondertussen is de kleuranalyse een deel van mijn zaak geworden en dit dankzij de deskundigheid van May Schellekens.

Evyeigenaar schoonheidssalon La Perlawww.schoonheidsverzorginglaperla.be

Zeer gemotiveerde en leerrijke cursus, enorm veel enthousiasme en zéér aantrekkelijk om erin door te groeien. Hierdoor kunnen wij onze klanten een nog meer persoonlijke service geven.

Zeer blij dat ik het gevolgd heb.

ElisabethMedezaakvoerder Cafe Lunettes

In het algemeen een zéér goede opleiding waar zeer veel persoonlijk contact is zodat je één op één opleiding krijgt, waar ruimte is voor vragen en feedback om jezelf te verbeteren.

Het is zeker de moeite waard. Enige opmerking is dat één sessie wat lang duurt.

Voor de rest, hartelijk dank May voor de opleiding, het was een fantastische ervaring.

MayKapster

Ik heb zopas de opleiding kleuranalyse gevolgd bij May. Een zèèr boeiende en leerrijke opleiding. Dankzij May haar professionaliteit en enthousiasme krijg je zelf enorm zin om er ook in verder te gaan. Ondertussen heb ik mij ingeschreven voor de volgende opleiding van Stijlconsulente. Persoonlijk heeft het mij al “ veel kleur” in mijn leven gebracht.

Dank je wel May !

Christel

Ik heb na de opleiding kleurconsulent onmiddellijk de opleiding stijlconsulent gevolgd.

Het één kan niet zonder het ander, de stijl maakt het plaatje compleet en is een enorme toegevoegde waarde. Voor mezelf begreep ik nu waarom sommige kledingstukken mij helemaal niet zo flatteerden. Het maakt je jonger, slanker en aantrekkelijker. De opleiding was heel leerrijk, praktisch met veel feedback en antwoorden op vragen.

Zeer gedetailleerd en to the point

Bedankt voor de opleiding!

LiesbethVerkoopster

De verwachtingen zijn allemaal ingelost.  Prima locatie en lesmaterialen.

Gemoedelijke sfeer, geslaagde cursus.

Je ziet duidelijk dat de snit, stoffen, belijningen en prints voor iedere lichaamsvormen zo verschillend en toch uniek kunnen zijn. Zeer verrassend en verrijkend!

Analine

2015. Het jaar dat alles veranderde voor mij.

Ik liep tegen een burn-out aan. Ik voelde me niet goed in wat ik deed en wie ik was. Kortom, ik zat in een serieuze dip.

Ik ging op zoek naar een oplossing en besloot om een loopbaanbegeleiding te volgen. Daar werd echt duidelijk wat er in me zat te borrelen. Ik wilde terug naar mijn oude liefde: cosmetica, geuren, kleuren, mensen zich goed laten voelen.

De opleiding voor kleur- en stijlconsulent speekde ook al heel lang in mijn hoofd. Dus ik op zoek: wie, wat, waar?

Zo kwam ik terecht bij May. Een dame waarbij ik direct een goed gevoel had zodat ik bij mijn kennismakingsgesprek directe besliste: dit ga ik doen!

Mijn opleiding kleurconsulente opende een wereld die ik verborgen had gehouden. Welke kleuren passen bij mij, laten me goed voelen in wie ik ben. Na mijn kleuranalys ging ik nadenken en kwam tot de volgende conclusie: kleur geeft mij energie, vroeger droeg ik dit en waarom nu meer?  Stap voor stap gingen die saaie, donkere tinten de kast uit en nu heb ik een kasst die terug bij mij past. Lentekleuren: helder met een warme ondertoon. En ik ga terug meer kleuren combineren.

De opleiding stijlconsulente vulde dit volledig aan, zodat de opleiding tot personal shopper het plaatje vervolledigde.

Dit allemaal heeft zo’n invloed gehad op mij dat ik sindsdien uit mijn dal ben gekropen en sterker en zelfzekerder door het leven stap. En nieuwe plannen voor mijn toekomst heb gemaakt.

“Dit wil ik doen”. “Hier voel ik mij goed bij”. “Mijn eigen bedrijf als kleur- en stijlconsulente”.

Stap voor stap ben ik gegroeid en door May haar steun, haar aanpak en begrip ben ik nu waar ik wil zijn en maak verdere plannen voor mijn toekomst.

May, je bent een supermadam!

Pascale