Imagoconsulent May Schellekens in tien sleutelwoorden:

 • Consulent

  Twintig jaar. Zo lang ben ik al stijl-, kleur- en imagoconsulent. Geen seconde heb ik getwijfeld toen ik hoorde over de opleiding. Mensen een metamorfose laten ondergaan door hen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat was precies wat ik wilde doen!

 • Metamorfose

  Mijn eerste metamorfose? Die van mezelf! Want mijn opleiding gaf me zoveel inzichten die ik onmiddellijk kon toepassen, dat ik mezelf gerust als mijn eerste klant kan beschouwen.

 • Coach

  Ik begon klein – in mijn keuken! – en gaf workshops in kapsalons en schoonheidsinstituten om klanten aan te trekken. Nadien kwam er ook een kleur- en stijlopleiding in het avondonderwijs bij. In 2005 waagde ik de sprong: ik startte mijn eigen opleidingscentrum.

 • Imago

  Wat begon als een fascinatie voor kleur en stijl, mondde uit in een groeiende kennis over het effect van kleur- en stijlveranderingen: imago. Er kwamen almaar meer aanvragen vanuit het bedrijfsleven voor presentaties en workshops. Ik ging me dan ook meer toeleggen op zakelijk imago.

 • Groei

  Personal ACS’ents is mooi gegroeid, dat klopt. Maar het méést spectaculair is eigenlijk mijn persoonlijke groei. Waar ik vroeger met een bang hart voor de priemende blikken een volle zaal binnenstapte, ben ik nu zelfverzekerd en ontspannen in zowat elke context.

 • Kleur

  … maakt het leven mooier! De juiste kleuren tenminste. Kleuren kunnen een imago maken, maar ook kraken. Ik hou ervan om elke dag weer te experimenteren met kleuren. Om zo uitdrukking te geven aan hoe ik me voel en wat ik wil uitstralen.

 • Vrouw

  Vreemd om te gebruiken als sleutelwoord? Niet echt. Want dagelijks zie ik vrouwen die in een professionele context proberen te verstoppen dat ze vrouw zijn. En daardoor voelen ze zich slecht in hun vel. Ik leer hen om hun vrouwelijkheid te benadrukken en niet meer uit het oog te verliezen.

 • Moeder

  Mijn vrije tijd? Die besteed ik heel graag aan mijn gezin. Ik heb twee knappe dochters en schoonzonen en twee fantastische kleindochtertjes.

 • Champagneliefhebber

  Gezelligheid. Daaruit haal ik mijn energie. Een boeiende babbel, een avondje cocoonen thuis, een etentje in goed gezelschap. Liefst met een glas champagne erbij. Want daar ben ik werkelijk verzot op!

 • Motto

  Mijn professionele motto? Ik haal eruit wat erin zit. Zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Ik breng het beste in hen naar boven, zodat ze zich sterker en zelfverzekerder voelen en dat uitstralen naar hun omgeving. Altijd met respect voor hun authenticiteit.

Ik kijk er alvast naar uit om het beste in u naar boven te halen! Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat Personal ACS’ents voor u kan betekenen.