Referenties

May Schellekens kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van imago consulting, kleur – & stijladvies. En dit voor zowel bedrijven als particulieren. Je vindt hier een greep uit ons klantenbestand.

Enkele vrouwelijke professionals getuigen

Hilde Peerlings

May stelde me voor om mij wat tips te geven rond kleur en stijl. Ze maakte mij nieuwsgierig, want ik had er nog nooit bij stilgestaan dat je op dat vlak professioneel advies kon krijgen. Dus gingen we voor een uitwisseling van ervaringen. May zou mij adviseren in haar domein in ik zou haar advies geven over haar business. Een win-win dus. En inderdaad ook een echte win voor mij, want voordien stond ik er niet bij stil welke kleuren mij het meest flatteerden.

De begeleiding van May was heel plezierig en persoonlijk. Ze schonk veel aandacht aan mijn professionele bezigheden en aan wat ik ervaar als comfortkleding. Ze bouwde haar advies op heel veel tips rond stoffen, kleuren en accenten die een stijl en profiel compleet maken. Zo weet ik nu welke kleurencombinaties mij het best staan. Ik ben een wintertype, dus kleuren zoals nachtblauw, zwart en ijsblauw staan heel goed aan mijn gezicht. Ook leerde ik dat bijvoorbeeld een juiste jaslengte veel kan doen voor het totaalbeeld. Ik ben klein en tenger, maar met de juiste kleding en de juiste combinaties boven- en onderaan, zie ik er blijkbaar enkele centimeters groter uit. May gaf me ook tips over accessoires die karakter uitstralen en over subtiele make-up die wonderen  kan doen.

Stijl en imago zijn heel belangrijk in mijn business. Ik werk grotendeels in een mannenwereld en wil mij als vrouw professioneel profileren met de juiste kleding. Het is de kunst om niet “underdressed”, maar zeker ook niet “overdressed” te zijn. Ik moet op heel diverse meetings, events en recepties aanwezig zijn. Telkens opnieuw is de eerste indruk enorm belangrijk. En met het advies van May weet ik dat die nu altijd goed zit”.

Hilde PeerlingsManagement consultantwww.hildepeerlings.be
Inge Compen

Referentie traject basic

Ik miste kleding voor chiquere netwerkbijeenkomsten in mijn garderobe, ik hou namelijk van ‘casual chic’. Daardoor waren mijn outfits voor sommige gelegenheden toch wat te gewoontjes. En dat zorgde vaak voor een ongemakkelijk gevoel.

Ooit las ik de uitspraak “je moet je niet kleden voor de job die je hebt, maar voor de job die je wilt hebben”. Dat is me altijd bijgebleven. Ik geloof dan ook dat je uitstraling helpt om contacten te leggen en vertrouwen te hebben in jezelf.

May heeft me geholpen om een outfit te kiezen die aan de ene kant helemaal past bij wie ik ben, maar die toch classy genoeg is voor de uitreiking van een award. En ze is overtuigend: ze heeft me zelfs een broek doen kopen waarvan ik zeker ben dat ik ze uit mezelf niet eens gepast zou hebben :-).

May hield rekening met mijn persoonlijke stijl en daardoor voel ik me comfortabel in de kleding die we samen kochten. Het resultaat? Tijdens de awarduitreiking wist ik dat ik er goed uitzag. Ik zat vol vertrouwen, durfde anderen aan te spreken … en kreeg ook nog complimenten.

Dank je wel voor je hulp, May

Inge Compenzaakvoerster vrouwkrachtwww.vrouwkracht.be

Als zelfstandige in rekrutering en selectie ontmoet ik dagelijks heel wat mensen.  Een goed imago is dan ook heel belangrijk.  Immers, you never get a second chance to make a first impression!

Ik merkte dat ik moeite had met het vinden van een eigen stijl, met het vinden van de juiste kleuren, en speelde dan ook vaak op veilig.  Donkere kleuren werden mijn nieuwe mode.

Maar …  ik voelde me hier niet goed bij.  Ik nam contact op met May Schellekens van Personal Acs’ents om me hierbij te helpen.  En dit was wat ik nodig had!  Bedankt May voor je kleur -en stijladvies en voor je betrokkenheid rond mijn imago.

Ik weet nu met welke kleuren ik goed sta, en het dragen van deze kleuren geeft me zelfvertrouwen en terug een goed gevoel. Ook de personal shopping en de personal hairdressing bij Michel Sas vond ik een superleuke ervaring.  Gaan winkelen of een bezoekje aan de kapper zal in de toekomst een pak efficiënter lopen, met minder “mismatches” tot gevolg, waardoor het weer gewoon leuk wordt. – Caroline, Zaakvoerder recruteringsbedrijf

Caroline Executive Recruitment Expert
Fabienne Verdier

Ik heb dit traject genomen omdat ik een probleem had met combineren van mijn kleren, niet dat ik niet genoeg kleren had, integendeel, en omdat ik niet zeker was van mijn persoonlijke uitstraling.

Dit was voor mij een ware openbaring op vlak van kleuren alsook stijl, ik kocht altijd de verkeerde kleuren en modellen waardoor ik eigenlijk nooit tevreden was over mijn outfit.

Nu ik geleerd heb welke mijn kleuren zijn en welke stijl, voel ik mij veel beter in mijn vel en meer zelfzeker, vindt mij nu ook modieus en mooi, wat ook mooi meegenomen is in mijn beroep.

Ik kan nu meer combineren zelfs met minder kledingstuks.  De personal shopping waardoor ik kleding kon passen was voor mij dan ook heel belangrijk en een bevestiging dat ik dringend iets aan mijn garderobe moest doen.  Ondertussen heb ik met jouw advies nog wat bijkomende basisstuks gekocht waardoor ik er altijd heel modieus maar toch pittig uitzie.

Dit advies kan ik iedereen aanbevelen.

Fabienne VerdierSales Manager Benelux
Sara

Referentie traject basic

De stijlcoaching van May heeft voor mij heel wat teweeg gebracht. Als zaakvoerder en auteur geef ik vaak lezingen en interviews. Inhoudelijk was dat nooit een probleem, maar ik voelde me vaak onzeker over mijn uitstraling. Dankzij de coaching van May weet ik nu welke kleding, welk kapsel en welke make-up het best bij me passen. Ik voel me beter in mijn vel en maak me veel minder zorgen over de eerste indruk die ik maak. Eén ding is zeker: als ik de coaching van Personal ACS’ents twee jaar geleden had gevolgd, had ik mezelf heel wat kopzorgen en zenuwachtige momenten voor de spiegel bespaard!

Sarazaakvoerder communicatiebureau
Sofie-Anne

Referentie traject VIP

Omdat ik merkte dat er meerdere kledingstukken in mijn garderobe waren die ik al lang niet meer aandeed, heb ik beroep gedaan op de know-how van May Schellekens. Na de kleurenanalyse met May ontdekte ik dat ik een herfsttype was, terwijl ik eerder dacht dat ik een wintertype was met dus koele kleuren. May leerde mij zien hoe deze herfskleuren mijn gelaat zachter maken. Het stijladvies gaf me meer inzicht in mijn natuurlijke vormen, en de garderobecheck liet mij duidelijk zien waar het misliep. Het is een hele opluchting om vanaf nu de juiste kledingstukken te kiezen die bij mij passen. zowel naar kleur als vorm en snit. Ik heb blij dat ik eindelijk de stap gezet heb om mij professioneel te laten bijstaan. De verschillende shoppings hebben er voor gezorgd voor een groot stuk nieuwe garderobe. Een garderobe die goed voelt altijd en overal. Ik kan het alleen maar warm aanbevelen voor diegenen die denken dat shoppen niet aan hen is besteedt of wanneer je”miskoopt”.

Sofie-Annezaakvoerster Flow to grow
Gisèle Brokhoven

Traject Executive

Eind 2014 besloot ik, door de sluiting van het bedrijf waar ik werkte, een nieuwe professionele uitdaging te zoeken. Ik vond deze in een regionaal ziekenhuis in Mol. Tijdens de voorbereiding op de start van mijn nieuwe job merkte ik op dat mijn kleding en kledingstijl de laatste jaren niet meer waren aangepast aan mijn functie. Ik vroeg me af welke stijl, kledij en kleuren me het beste stonden om een professionele uitstraling te krijgen. Ik ben klein van gestalte en zie er eerder jeugdig uit, terwijl mijn job toch eerder een mature uitstraling vraagt. Ik vond het bijgevolg niet evident om hiervoor de geschikte outfits te vinden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar professioneel stijladvies en ben ik hiervoor bij May terechtgekomen. May heeft me tijdens een persoonlijk traject een heel aantal tips gegeven die zorgen voor de uitstraling die ik voor ogen had. Bovendien heeft ze me getoond dat kleur, stofkeuze, snit en lengte van een kledingstuk je uitstraling beïnvloeden? Ik heb bijvoorbeeld een eerder hoekig gezicht waardoor hemden met een rechte punt aan de kraag kracht geven aan mijn gezicht.

Daarnaast zocht ik een professioneel zakelijk snit die toch niet te klassiek mocht zijn. Aan het einde van het traject zijn May en ik gaan shoppen en hebben we een aantal outfits samengesteld die mij de juiste uitstraling geven (en bovendien nog door elkaar kunnen gedragen worden en onderhoudsvriendelijk zijn).

Naast het juiste advies heb ik persoonlijk genoten van mijn 2 dagen. May is een warme hartelijke vrouw die oog heeft voor de mensen met wie ze samenwerkt. Ondertussen ben ik al meer 2 maanden werkzaam in mijn nieuwe functie en heb ik het gevoel dat ik de juiste kledij draag voor de job die ik uitvoer. Ik verlies ‘s morgens geen tijd met twijfelen voor de kleerkast en heb hierdoor meet tijd om aan andere dingen te besteden

Gisèle Brokhovenfinancieel directeur bij een ziekenhuis in Mol
Anja Eggens
      Afgelopen weekend ben ik bij May geweest. Ze heeft me goed geadviseerd over de goede kleuren voor mij en met welke snit mijn figuur het voordeligst uitkomt. Daarna hebben we samen gewinkeld. Ze zorgde ervoor dat ik de juiste dingen paste. Op die manier kon ik de theorie in praktijk brengen. Ik ken May als een zeer kundige vrouw, die zakenvrouwen begeleidt bij het zoeken naar en bepalen van de beste manier van presenteren. Daarnaast is ze ook nog eens een erg goed gezelschap. Zeker de moeite van een bezoek waard.
Anja EggensMediator- schrijverwww.officemore.nl
Yoleen Van Camp
      Ik ontmoette May via een gemeenschappelijk vriendin Dominique. We vonden het interessant om ons voorkomen en onze eerste indruk professioneel te laten beoordelen. Als parlementslid is het belangrijk om een persoonlijke, maar toch professionele uitstraling te hebben. Ik kreeg te horen dat mijn look best pittiger mocht, met meer kleur en een stijl aangepast aan wie ik ben en wat ik wil uitstralen en overbrengen. Dankzij May weet ik nu wélke kleuren en stijlen daarvoor zorgen. Ook naar dresscode toe heeft May me de nodige duidelijkheid verschaft. Samen zijn we naar haar “personal hairdresser” gegaan waar veel tijd werd genomen om een kapsel te kiezen dat past bij mijn gezicht en stijl en gemakkelijk is in onderhoud (belangrijk voor een politieker die weinig tijd heeft). Dankzij May weet ik wat bij mij past, wanneer wat te dragen, waardoor ik er professioneler en dynamischer uitzie. May heeft erg veel ervaring en neemt de tijd om het juiste advies te geven. Het is bovendien een aangename dame die recht voor de raap is, opbouwend en professioneel. Voor wie op zoek is naar imago advies: May is absoluut de beste keuze.
Yoleen Van CampKamerlid N-va, Doctor in de Wetenschappen
Sarah-Jane Carey

Ik ben 2 maand geleden door een Personal ACS’ents traject gegaan met May Schellekens en het was een heel goede beslissing!

Ik heb veel geleerd over mezelf en bewust nagedacht over mijn professioneel imago. Uiteraard heb ik veel gehaald uit de kleur en stijladvies (wat maakt het ook nu een stuk makkelijker om kleren te kiezen en te kopen). Voor mij is de toegevoegde waarde dat ik me gewoon veel beter voel.
Ik ben nu nog meer mezelf dan ooit en het is een echte energie-boost geweest.
Bovendien kreeg ik de laatste tijd veel complimenten over mijn nieuwe look en kapsel wat natuurlijk altijd leuk is.

Het is echt een aanrader!

Sarah-Jane CareyMede zaakvoerster www.companywise.be
 
logo_amgem
logo_hilton
logo_betty
logo_estee_lauder
logo_inbev
logo_cdv
logo_sck
logo_iemants
logo_roche
logo_novartis
logo_usg
logo_eventmasters
logo_markant
logo_kind_gezin
logo_openVLD
logo_unizo
logo_lions
logo.amelior