Stijlcoaching voor professionals in vier trajecten

De trajecten van Personal ACS’ents voor vrouwelijke professionals zijn gebaseerd op zichtbaar succes in acht stappen. U kiest uit Basic, Medium, Executive en VIP.

 1. Imagocheck: welke eerste indruk maakt u?
 2. Imagozoektocht: wat wilt u uitstralen?
 3. Imagoanalyse: hoe zichtbaar bent u?
 4. Kleuradvies: welke kleuren benadrukken uw sterktes?
 5. Kledingsnit: met welke snit komt uw figuur het mooist tot zijn recht?
 6. Persoonlijke kledingstijl: hoe kiest u een stijl waarmee u uw persoonlijkheid krachtig uitdrukt?
 7. Garderobecheck en -planning: welke kleren hebt u al die prima bij u passen en hoe kiest u in de toekomst mooie aanvullingen op uw garderobe?
 8. Personal shopping: waar let u het best op bij het winkelen?

Resultaat? Een houvast voor uw toekomstige keuzes in kleding, kapsel en make-up, zodat u uw persoonlijkheid krachtig uit en u meer zelfzeker voelt in uw professionele én persoonlijke leven.

Traject Basic Business

 • Stappen 1 tot 5

Na een gesprek over uw kernwaarden en verwachtingen krijgt u een imagoscan. Met de resultaten van deze scan gaan we aan de slag om uw sterke punten te benadrukken en uw zwakkere punten te verbeteren. U krijgt een kleuranalyse op basis van uw seizoenstype. We bespreken uw topkleuren en hun betekenissen. Hieruit volgen ook praktische tips over make-up, haarkleur en accessoires. Na de analyse van uw silhouet ontvangt u richtlijnen over kledingsnit: met welke snits, belijningen, patronen en stoffen kunt u uw sterktes accentueren en uw minder sterke punten camoufleren?

Duur: een sessie van ongeveer vier uur met een telefonische terugkoppeling na zes weken.

Meer weten? Neem contact op met May Schellekens voor bijkomende informatie.

Traject Medium Business

 • Stappen 1 tot 5 zoals bij het Traject Basic Business

Extra: stap 6: met een passetsysteem van rokjes, colbertjes en halsuitsnijdingen krijgt u visueel duidelijkheid over de snits, stoffen, prints en belijningen die het best bij u passen. U ziet meteen welke kleding u flatteert en welke u het best mijdt. We matchen deze kennis met uw persoonlijke stijl. U krijgt praktische tips om uw stijl te integreren in uw garderobe.

Duur: een sessie van een volledige dag of twee halve dagen met een telefonische terugkoppeling na zes weken.

Meer weten? Neem contact op met May Schellekens voor bijkomende informatie.

Traject Executive Business

 • Stappen 1 tot 6 zoals bij het Traject Medium Business

Extra: Stappen 7 en 8. We voeren samen een garderobecheck uit waarbij we achterhalen welke kleding perfect bij u past en welke u beter niet meer draagt. We lijsten op welke bijkomende kledingstukken u nodig hebt voor een mooie basisgarderobe. Daarna doen we een personal shopping, zodat u meteen het resultaat ziet van uw nieuwe stijl.

Duur: sessie van een volledige dag, aangevuld met een sessie van een halve dag (twee uur garderobecheck en twee uur personal shopping).

Meer weten? Neem contact op met May Schellekens voor bijkomende informatie.

Traject VIP Business

 • Stappen 1 tot 8 zoals bij het Traject Executive Business

Extra: twee sessies van twee uur voor extra personal shopping, een garderobe-update, een bijkomende imagocheck of een make-over.

Meer weten? Neem contact op met May Schellekens voor bijkomende informatie.

Enkele vrouwelijke professionals getuigen

Fabienne Verdier

Referentie traject executive

Ik heb dit traject genomen omdat ik een probleem had met combineren van mijn kleren, niet dat ik niet genoeg kleren had, integendeel, en omdat ik niet zeker was van mijn persoonlijke uitstraling.

Dit was voor mij een ware openbaring op vlak van kleuren alsook stijl, ik kocht altijd de verkeerde kleuren en modellen waardoor ik eigenlijk nooit tevreden was over mijn outfit.

Nu ik geleerd heb welke mijn kleuren zijn en welke stijl, voel ik mij veel beter in mijn vel en meer zelfzeker, vindt mij nu ook modieus en mooi, wat ook mooi meegenomen is in mijn beroep.

Ik kan nu meer combineren zelfs met minder kledingstuks.  De personal shopping waardoor ik kleding kon passen was voor mij dan ook heel belangrijk en een bevestiging dat ik dringend iets aan mijn garderobe moest doen.  Ondertussen heb ik met jouw advies nog wat bijkomende basisstuks gekocht waardoor ik er altijd heel modieus maar toch pittig uitzie.

Dit advies kan ik iedereen aanbevelen.

Fabienne VerdierSales Manager Benelux
Caroline

Referentie traject executive

Als zelfstandige in rekrutering en selectie ontmoet ik dagelijks heel wat mensen.  Een goed imago is dan ook heel belangrijk.  Immers, you never get a second chance to make a first impression!

Ik merkte dat ik moeite had met het vinden van een eigen stijl, met het vinden van de juiste kleuren, en speelde dan ook vaak op veilig.  Donkere kleuren werden mijn nieuwe mode.

Maar…  ik voelde me hier niet goed bij.  Ik nam contact op met May Schellekens van Personal Acsents om me hierbij te helpen.  En dit was wat ik nodig had!  Bedankt May voor je kleur -en stijladvies en voor je betrokkenheid rond mijn imago.

Ik weet nu met welke kleuren ik goed sta, en het dragen van deze kleuren geeft me zelfvertrouwen en terug een goed gevoel.  Ook de personal shopping en de personal hairdressing bij Michel Sas vond ik een superleuke ervaring.  Gaan winkelen of een bezoekje aan de kapper zal in de toekomst een pak efficiënter lopen, met minder “mismatches” tot gevolg, waardoor het weer gewoon leuk wordt. – 

May, ik ben echt super tevreden, zowel van jou als van Michel!  Ik denk iedere dag aan jullie als ik mijn outfit kies of als ik mijn haar goed leg (wat trouwens in een mum van tijd gebeurt, echt geweldig!).

Bedankt!!

CarolineExecutive Recruitment Expert
Sara

Referentie traject basic

De stijlcoaching van May heeft voor mij heel wat teweeg gebracht. Als zaakvoerder en auteur geef ik vaak lezingen en interviews. Inhoudelijk was dat nooit een probleem, maar ik voelde me vaak onzeker over mijn uitstraling. Dankzij de coaching van May weet ik nu welke kleding, welk kapsel en welke make-up het best bij me passen. Ik voel me beter in mijn vel en maak me veel minder zorgen over de eerste indruk die ik maak. Eén ding is zeker: als ik de coaching van Personal ACS’ents twee jaar geleden had gevolgd, had ik mezelf heel wat kopzorgen en zenuwachtige momenten voor de spiegel bespaard!

Sarazaakvoerder communicatiebureau